Достапни линкови

Во 90 секунди

понеделник 29 мај 2017

Calendar
2017
јануари февруари март април мај јуни јули август септември октомври ноември декември

Во селото Сари-Могол учениците учат во распаднато училиште, нема добро снабдување со струја и вода, нема детски игралишта, но има џамии. Низ селото има градежен бум на верски објекти, постојано никнуваат нови и се реновираат стари џамии, финансирани од донатори.

Кои треба да бидат клучните проиритети на новата влада. Престојат крупни задачи, а граѓаните очекуваат новата влада да ги исполни дадените ветувања.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG