Достапни линкови

Илустрација

Скопска жега-тешко се живее на жешко

Кога е жешко, уште пожежок е телефонот на Итната медицинска помош. Има поголема потреба, а помалку екипи, поради одморите. Граѓани колабираат од топлото, додека метеоролозите најавуваат уште повисоки температури следната недела. Секој бара спас од жегата, а многу чешми во градот не работат

Илустрација ФотоMIA

Кога е жешко, уште пожежок е телефонот на Итната медицинска помош. Има поголема потреба, а помалку екипи, поради одморите. Граѓани колабираат од топлото, додека метеоролозите најавуваат уште повисоки температури следната недела. Секој бара спас од жегата, а многу чешми во градот не работат

XS
SM
MD
LG