Достапни линкови

Учебници на парче - новите доаѓаат дел по дел, некои од старите се распаѓаат

Некои ученици имаат учебници уште од крајот на минатата година, но велат, исто како да ги немаат сите , бидејќи повеќето се распаѓаат. Други уште чекаат учебници. Од Министерството за образование и наука (МОН) порачуваат дека училиштата треба да ги пријават оштетените за да се испечатат нови.

Искинат учебник по Историја ФотоПриватна архива (Courtesy Photo)

Некои ученици имаат учебници уште од крајот на минатата година, но велат, исто како да ги немаат сите , бидејќи повеќето се распаѓаат. Други уште чекаат учебници. Од Министерството за образование и наука (МОН) порачуваат дека училиштата треба да ги пријават оштетените за да се испечатат нови.

XS
SM
MD
LG