Достапни линкови

Мурал посветен на драматургот и писател Горан Стефановски, на фасадата на основното училиште “Коле Неделковски” во скопско Дебар Маало, од авторот Блаже Aтанасков- Нејмлес.

Муралите како споменици на истакнати Македонци

Мурал посветен на драматургот и писател Горан Стефановски, на фасадата на основното училиште “Коле Неделковски” во скопско Дебар Маало, од авторот Блаже Aтанасков- Нејмлес. Фотоslobodnaevropa.mk (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG