Достапни линкови

Државна лотарија закупи поранешен ресторан за свадби за 2,6 милиони евра

Државна лотарија склучила договор за закуп на нови простории во скопско Визбегово и ќе плаќа над 21 илјада евра месечна кирија за период од 10 години, открива Радио Слободна Европа. Сопственикот кој му го рента објектот на акционерското друштво бил поранешен бизнис партнер со Ерџан Сулкоски, кој медиумите претходно го поврзуваа со семејството на Али Ахмети.

ФотоRFE/RL Graphics

Државна лотарија склучила договор за закуп на нови простории во скопско Визбегово и ќе плаќа над 21 илјада евра месечна кирија за период од 10 години, открива Радио Слободна Европа. Сопственикот кој му го рента објектот на акционерското друштво бил поранешен бизнис партнер со Ерџан Сулкоски, кој медиумите претходно го поврзуваа со семејството на Али Ахмети.

XS
SM
MD
LG