Достапни линкови

EUROPE-MIGRANTS/BELARUS-POLAND

На границата меѓу Полска и Белорусија, очајна битка на бегалец да го спаси своето семејство

EUROPE-MIGRANTS/BELARUS-POLAND ФотоKacper Pempel (Reuters)
XS
SM
MD
LG