Достапни линкови

Хајд Парк - Сè живо корпумпирано?


Граѓаните што ги анкетиравме велат дека корупција во Македонија има, најмногу во најважните институции како здравството, образованието и во судството. Дел од граѓаните велат дека дале поткуп за да побрзо да завршат некоја работа, а други пак дека пријавиле корупција. Кој е вашиот став? Имате ли лично искуство?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG