Достапни линкови

Хајд Парк - Дали се потребни задолжувања за плати и пензии?


Граѓаните се со поделени ставови околу прашањето дали треба Владата да се задолжува за да се исплаќаат пензии и плати на јавна адмнистрација. Дел од анкетираните велат дека само тој што нема пари се задолжува, додека, пак, други сметаат дека овој принцип се покажал како одржлив. Што мислите Вие?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG