Достапни линкови

Хајд Парк - Прскање улици против загаденоста на воздухот?


Сообраќајот и урбанизацијата се главните причини за високото ниво на аерозагадување во Скопје, велат граѓаните кои ги анкетиравме. Тие сметаат дека властите малку прават околу решавање на проблемот, а скептични се и околу последната мерка на Град Скопје со прскањето на улиците.

XS
SM
MD
LG