Достапни линкови

Хајд Парк: Новата школска година со старите проблеми


Новата школска година започна со старите проблеми. Дел од родителите се незадоволни од квалитетот на учебниците, а учениците имаат забелешки за содржината на наставната програма. Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG