Достапни линкови

Хајд Парк - До Панорамско тркало ли ни дошло?


Дали на Скопје му е потребно Панорамското тркало, особено во ситуација кога има проблеми со поплави како во Тетово, но и со инфраструктурата во земјата? Кое е вашето мислење?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG