Достапни линкови

Веб дебата: Кризата во Македонија


Политичката криза во Македонија, Руското влијание, нападот во Куманово, меѓу-етничките односи. Каде е излезот и кои се можните решенија - тема на он лајн дебатата на Радио Слободна Европа.

XS
SM
MD
LG