Достапни линкови

Хајд Парк - Кој ги прави поделбите меѓу граѓаните?


Повеќето од привремените жители на двата кампа денеска на прашањето дали има поделеност меѓу луѓето во Македонија и дали таа е зголемена одговараат дека не е, но со тврдење дека тие се на вистинското место, а другите не се.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG