Достапни линкови

Хајд Парк: Очекувања од новата година


Пред заминувањата на старата година и прославата на новата ги прашавме граѓаните што очекуваат на личен и општествен план во 2015. Здравје, среќа, вработување и повеќе пари сакаат граѓаните за себе, а од државата очекуваат напредок на секое поле. Што мислите вие?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG