Достапни линкови

Хајд Парк: Дали Горна Македонија е прифатливо име?


Македонските граѓани не веруваат дека Горна Република Македонија би можел да значи крај за грчко-македонскиот спор за името. Сепак, повеќето кои ги прашавме сакаат ова прашање да се затвори во интерес на евроатлантската иднина на Македонија и подобар живот за граѓаните. Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG