Достапни линкови

Хајд Парк - Што мислите за изградбата на Панорамско тркало во Скопје?


Поголемиот дел од граѓаните велат дека на Скопје не му е потребно панормаско тркало. Тие сметаат дека парите наменети за панормаското тркало може да се потрошат на попродуктивни проекти кои се потребни за развој на градот. Кое е вашето мислење?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG