Достапни линкови

Хајд Парк: Дали СДСМ може да успее со новата стратегија?


Повеќето граѓани не се убедени дека стратегијата за вонинституционално дејствување на опозицијата ќе даде конкретни резултати. Сепак има и такви кои сметаат дека ваквата алтернативна политика за граѓаните е добар избор, зошто минатото покажало дека опозицијата беше надгласувана во парламентот.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG