Достапни линкови

Хајд Парк - Како го оценувате досегашниот тек од кампањата?


Кампањата за претседателските избори е во полн ек. Некој знае како ќе гласа и не му е потребна кампања, некој сè уште размислува.

Кампањата за претседателските избори е во полн ек. Некој знае како ќе гласа и не му е потребна кампања, некој сè уште размислува. Како го оценувате досегашниот тек на кампањата. Погледнете ја анкетата и оставете ваш коментар.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG