Достапни линкови

Хајд Парк - Дали треба да се либерализира Законот за пушење?


Дали треба да се дозволи во затворениот дел на угостителските објкети да има дел и за пушачи?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG