Достапни линкови

Им верувате ли на медиумите?


Дали и колку граѓаните им веруваат на медиумите? Повеќето од анкетираните велат дека се помалку и веруваат на седмата сила, зошто била пристрасна кон едната или другата политичка опција. Некои, пак, велат дека медиумите ја извртуваат вистината и најчесто не го кажуваат тоа што треба, туку она што не треба.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG