Достапни линкови

Хајд Парк - Што направивме и што требаше да направиме


Што направи власта во изминатава година и што пропушти да направи. Проширени улици во Скопје, нема напредок кон ЕУ и НАТО, слаба економија, проблеми во образованието. Секој со своите маки. Погледнете ја анкетата и коментирајте - Што се направи добро изминатава година и што се пропушти да се направи?
XS
SM
MD
LG