Достапни линкови

Хајд Парк - Дали владата жнее економски успеси?


Дали верувате во економските успеси на владата, како што вели таа, и колку вие, граѓаните, ги чувствувате тие успеси врз вашиот животен стандард?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG