Достапни линкови

Дали би се осмелиле да почнете бизнис?


Колку граѓаните и веруваат на новата владина кампања „Осмели се “? Дали е толку лесно да се започне бизнис како што тоа е прикажано во владините реклами? Дали вие би се осмелиле да земете кредит за бизнис?


Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG