Достапни линкови

Хајд Парк - Каква е реалноста


Според Владата, Македонија напредува, платите и пензиите се зголемуваат, стандардот расте. Според повеќето граѓани, сиромаштијата е се поголема. Какво е вашето мислење?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG