Достапни линкови

Хајд Парк


Владата преку кампањи подготвува терен за забрана на абортус во Македонија и за промена на постоечкиот Закон, спoрeд кој абортусот е легален. Треба ли да се забрани абортусот? Погледни ја анкетата и коментирај.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG