Достапни линкови

Хајд Парк - Ваш став


Лековите ем скапи, ем позитивната листа ќе се крати. Како тоа ќе се одрази врз семејниот буџет? Погледнете го видеото и коментирајте.

Лековите ем скапи, ем позитивната листа ќе се крати. Како тоа ќе се одрази врз семејниот буџет? Погледнете го видеото и коментирајте.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG