Достапни линкови

Државен или приватен универзитет?


Каде е подобро да се студира во Македонија? На државен или приватен факултет? Од што зависи, од парите или од понудениот квалитет на образование? Погледнете и коментирајте

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG