Достапни линкови

Градски автобуси со WIFI Интернет


Скопjе има стари градски автобуси. Секогаш се преполни и место за седење се наоѓа само ако влезете на првата станица. Властите пак предлагаат поставување безжичен интернет во нив. Колку е тоа битно за граѓаните кои се возат во скопски автобус? Погледнете ја анкетата и коментрирајте

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG