Достапни линкови

Меѓуетнички односи


Последните истражувања покажаа влошување на меѓуетничките односи во Македонија. Дали тоа некому му одговара и зошто? За некои граѓани е виновна власта, за други опозицијата. Погледнете ја анкетата и коментирајте...


Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG