Достапни линкови

Путин: Државата ќе го намалува мешањето во економијата


Рускиот премиер Владмир Путин, денеска, изјави дека улогата на државата во економијата ќе се намалува во наредните години. Тој вели дека со како што ќе се стабилизира економската ситуација и ќе се надминува кризата, така државата има намера систематски и постапно да го намалува мешањето во економијата.

XS
SM
MD
LG