Достапни линкови

Причините за смртта на Мајкл Џексон ќе се утврдат за накмалку 4 недели


Медицинските вештаци кои го прегледуваа телото на Мајкл Џексон изјавија дека тој не бил убиен. Вештаците посочија дека конечниот медицинскиот наод за причините за смртта на Џексон ќе биде одреден за четири до шест недели, откако ќе се заврши со токсиколошките анализи.
XS
SM
MD
LG