Достапни линкови

Белград: Посета на Дрновшек


Јанез Дрновшек престојува во Белград – прва посета на словенечки премиер на Југославија по повеќе од десет години. Со Дрновшек во Белград доаѓа многубројна државно-стопанска делегација и се очекува потпишување билатерални преговори за продлабочување на сорабвотката на сите полиња.
XS
SM
MD
LG