Достапни линкови

Тежок период за здравството, уште потежок за пациентите

Коронавирусот го отежна пристапот до здравствените услуги за пациентите кои не се болни од ковид-19. Пациентите се жалат дека со месеци чекаат за ехо и за одредени специјалистички прегледи. Матичните лекари се жалат дека не можат да најдат термини за специјалистички прегледи за нивните пациенти.

Брза помош ФотоMIA

Коронавирусот го отежна пристапот до здравствените услуги за пациентите кои не се болни од ковид-19. Пациентите се жалат дека со месеци чекаат за ехо и за одредени специјалистички прегледи. Матичните лекари се жалат дека не можат да најдат термини за специјалистички прегледи за нивните пациенти.

XS
SM
MD
LG