Достапни линкови

Вистинските проблеми за кои не се зборува

Во некои населени места во Македонија нема вода, па луѓето мора да носат во буриња, во други нема пат, а во делови од земјата нема ни луѓе, бидејки се иселиле, главно поради невработеноста и сиромаштијата. Проблеми, кои сите ги знаат, но или малку се зборува за нив или се игнорираат.

ФотоМинистертво за транспорт и врски (Official publication)

Во некои населени места во Македонија нема вода, па луѓето мора да носат во буриња, во други нема пат, а во делови од земјата нема ни луѓе, бидејки се иселиле, главно поради невработеноста и сиромаштијата. Проблеми, кои сите ги знаат, но или малку се зборува за нив или се игнорираат.

XS
SM
MD
LG