Достапни линкови

Статуа во Приштина на поранешниот американски претседател Бил Клинтон.

„Викнете го Клинтон“ - Деца, улици и фирми со имиња на личности заслужни за Косово

Статуа во Приштина на поранешниот американски претседател Бил Клинтон. ФотоRrahman Osmani (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG