Достапни линкови

Колкав е трошокот за основни училишни материјали пред почетокот на школската година?

Почетокот на учебната година секогаш е дополнително оптоварување за семејниот буџет, особено поради растот на цените на голем број производи. За опремување со најосновните материјали на еден ученик пред почетокот на школската година потребни се околу 3000 - 4000 денари

XS
SM
MD
LG