Достапни линкови

Како да биде подобрена меѓу-етничката доверба во Македонија?


Колку со протести и контра-протести се нарушува заедничкиот живот, кому е од корист кревањето на тензиите во Македонија, како да се одговори на обидите за дестабилизација? Дали заедничкото, мулти-етничко дефилирање низ градовите во Македонија може да биде одговор на провокациите?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG