Достапни линкови

Дали Ромите во Македонија се дискриминирани?


Дали Ромите во Македонија ги имаат истите права со останатите граѓани, дали се изложени на дискриминација или самите се ставаат во подредена положба?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG