Достапни линкови

Што мислите за споменикот на Александар Македонски?


Дали ни требаше новиот споменик на плоштадот во Скопје, а кога веќе го има, како да се вика "Воин на коњ" или "Александар Македонски"?

Дали ни требаше новиот споменик на плоштадот во Скопје, а кога веќе го има, како да се вика "Воин на коњ" или "Александар Македонски"?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG