Достапни линкови

Секој премиер со свој „омилен бизнис“

Сите досегашни премиери во јавноста останале запаметени по некој бизнис кој „процветал“ во нивно време. Зад многумина се влечеа и криминални афери, но досега никој не завршил во затвор. Единствено Никола Груевски е правосилно осуден, но избега во Унгарија и доби политички азил.

Сите досегашни премиери во јавноста останале запаметени по некој бизнис кој „процветал“ во нивно време. Зад многумина се влечеа и криминални афери, но досега никој не завршил во затвор. Единствено Никола Груевски е правосилно осуден, но избега во Унгарија и доби политички азил.

XS
SM
MD
LG