Достапни линкови

Клинички центар „Мајка Тереза“

Нема решение за проблемот со паркингот на Клинички

Хаосот, гужвите, редиците и обидите да се најде слободно место на паркингот на Клинички е долгогодишен проблем во најголемиот медицински центар во земјава. Иако низ годините беа најавувани катни гаражи, на терен засега само импровизации и делумни решенија.

Клинички центар „Мајка Тереза“ Фотоslobodnaevropa.mk (RFE/RL)

Хаосот, гужвите, редиците и обидите да се најде слободно место на паркингот на Клинички е долгогодишен проблем во најголемиот медицински центар во земјава. Иако низ годините беа најавувани катни гаражи, на терен засега само импровизации и делумни решенија.

XS
SM
MD
LG