Достапни линкови

Поранешниот воен лидер на босанските Срби, Ратко Младиќ, седи во судницата пред изрекувањето на неговата пресуда за жалбата во Меѓународниот механизам за кривични трибунали , Хаг, 8 јуни 2021 година

Историја на Хашкиот трибунал: Децении на правда за злосторствата во екс-Југославија

Поранешниот воен лидер на босанските Срби, Ратко Младиќ, седи во судницата пред изрекувањето на неговата пресуда за жалбата во Меѓународниот механизам за кривични трибунали , Хаг, 8 јуни 2021 година ФотоPeter Dejong (Reuters)
XS
SM
MD
LG