Достапни линкови

Камера поставена на почетокот на мостот кој ја дели Митровица на северен и јужен дел

Живот на „пауза“ на северот на Косово

Камера поставена на почетокот на мостот кој ја дели Митровица на северен и јужен дел ФотоIbrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG