Достапни линкови

Украинската војска е една од најфеминизираните вооружени сили во Европа, според заменик министерот за одбрана на земјата.

Жените војници во Украина сонуваат слобода, се борат за опстанок

Украинската војска е една од најфеминизираните вооружени сили во Европа, според заменик министерот за одбрана на земјата. ФотоEfrem Lukatsky (AP)
XS
SM
MD
LG