Достапни линкови

Верниците палат свеќи за Божиќ во катедралата во главниот град на Ерменија, Ереван

Божиќ во Ерменија: Кога „светлината од црквата“ ги осветлува најтемните денови

Верниците палат свеќи за Божиќ во катедралата во главниот град на Ерменија, Ереван ФотоKaren Minasyan (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG