Достапни линкови

logo-print

Радио Слободна Европа на Радио Метрополис


Радио Метрополис почнува со емитување на емисии на Радио Слободна Европа на македонски јазик.

Од 01.10. 2014, емисиите на Радио Слободна Европа на македонски јазик можете да ги слушате и на Радио Метрополис, како и на другите партнерски радио станици во Македонија во нови термини.

Од понеделник до петок по 15 минути вести во: 06:45 до 07:00, во 15:00 до 15:15, во 19:00 до 19:15 и во 22:00 до 22:15 часот.

Во сабота и недела, во истите термини, освен утринската емисија во 06:45.

Слушајте не!

XS
SM
MD
LG