Достапни линкови

Хајд парк - Меѓуетнички тензии


Протести на Албанци, па контрапротести на Македонци, Зовриени страсти. Што треба да се направи да се смират меѓуетничките тензии во земјава?

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG