Достапни линкови

logo-print

Регионална конференција за законот за бесплатна правна помош


Скопје

Скопје

Денеска во Скопје ќе се одржи регионална конференција за законот за бесплатна правна помош што ја организира ОБСЕ заедно со македонското министерството за правда. Целта на Конференцијата е да се дискутира за регионалните искуства од воспоставувањето на системот, како и за проблемите кои произлегуваат од имплементација на Законот.
На Конференцијата ќе учествуваат претставници од Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора и Косово.
XS
SM
MD
LG