Достапни линкови

Распоред на емисии

  • 06:45 - 07:00

    Утринска програма

    Утринска програма на Радио Слободна Европа од Студиото во Скопје. Во 15 минутната програма од понеделник до петок можете да слушате вести и прилози од земјата, регионот и светот. Во голем дел емисијата е посветена на локални настани, случувања и приказни од секојдневниот живот на граѓаните во Македонија.

  • 19:00 - 19:15

    Вечерна емисија во 19 часот.

    Преглед на вестите и актуелностите од Македонија и светот, како и локални теми од земјата од студиото во Прага.

    • 00:03:00

      News

  • 22:00 - 22:15

    Слободна Европа во 22

    Емисија посветена на младите, нивните перспективи и проблеми, како и преглед на актуелностите од Македонија и светот.

XS
SM
MD
LG