Достапни линкови

Велигден во светот во време на коронавирус

Православните христијани го пославија Велигден среде вонредни ограничувања поврзани со коронавирусот што ги принудија верницитеда гледаат литургги на ТВ, на Интернет, или да носат маски за лице и да вежбаат физичко дистанцирање во црквите.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG